Nyheter


Tillbaka till översikten

2022-01-17

Nyhetsbrev januari 2022

Nytt år och ny projektledare!
Cassandra tar över stafettpinnen från Jessica som gått på föräldraledighet. Vi riktar ett stort tack till Jessica för ett toppenarbete som projektledare. Cassandra tillsammans med Linda kommer att fortsätta arbetet med Återhämtningsguiden under 2022. Vi ser fram emot en fullspäckad vår med distansutbildningar, inspirationsträffar och föreläsningar som alla fokuserar på återhämtning. Har du några frågor om Återhämtningsguiden så kontakta oss på cassandra@nsphskane.se

Dela dina erfarenheter på slutkonferensen
Vi söker dig som har arbetat med Återhämtningsguiden- för dig som står nära någon som mår dåligt, som själv är förälder eller anhörig som vill dela sina erfarenheter och perspektiv under vår slutkonferens den 3 mars. Vill du dela dina erfarenheter eller känner du till någon anhörig som har ett perspektiv som vi bör lyfta, maila till cassandra@nsphskane.se vid intresse, så berättar vi mer. Har du inte möjlighet att delta den 3 mars men vill dela ditt perspektiv kan vi spela in din berättelse på förhand!

Save the date!
Slutkonferensen för Återhämtningsguiden - för dig som står nära någon som mår dåligt, börjar närma sig med stormsteg. Den 3 mars bjuder vi in till ett kostnadsfritt webbinarium där vi kommer få lyssna till de som tagit fram materialet, forskare, anhöriga och personal som arbetar med materialet ute i verksamheterna. Ett tillfälle att lyssna till andras erfarenheter där de anhöriga och återhämtning är i fokus. Inbjudan, anmälan och program kommer inom kort - men skriv gärna upp datumet redan nu!

Studiecirkeln är snart här
Nu närmar sig lansering för studiecirkeln som riktar sig till anhöriga! I studiecirkeln kan du i samtal med andra med likartade erfarenheter få stöd, tips och kunskap för att hitta sitt eget sätt att hantera sina utmaningar. Genom att ta del av andras erfarenheter och perspektiv kan man få nycklar till självförståelse. Materialet kommer du kostnadsfritt kunna ladda ner och beställa på aterhamtningsguiden.se. Det kommer finnas handledning för samtalsupplägg med tillhörande inspirationsträffar. Mer information kommer inom kort!

Se nyhetsbrevet i sin helhet och signa upp dig här:
https://gansub.com/t/pm/5486510301542/Tillbaka till översikten